loading...
اخبار صنایع استان مرکزی و ایران
Admin بازدید : 80 نظرات (0)

Image result for money

پردرآمدترین شرکت صنعتی جهان چه شرکتی است؟ در حال حاضر بازار امکانات رفاهی در سطح جهانی و کسب و کارهای اصلی با سرعتی بیشتر از قبل در حرکت است. از این روی، با استعدادترین افراد در موثرترین و کارآمدترین راه‌ها شرکت می‌کنند تا شاید بتوانند با استفاده از برخی تکنیک‌های حاکم – که به عنوان بهترین تکنیک‌ها از نظر مشتریان و همه شناخته شده است – به محبوب تر شدن نام آن شرکت‌ها کمک کنند. پژوهشگران در مجلات گوناگون همه چیز را با قدرت نشان می‌دهند تا مردم الگوهای بکار رفته در آن شرکت‌ها برای رسیدن به موفقیت و جایگاه فعلی آنها را بشناسند. در ادامه به معرفی ۱۰ پردرآمدترین شرکت صنعتی جهان می‌پردازیم.

Admin بازدید : 41 نظرات (0)

Image result for ‫تاریخچه صنایع ایران‬‎

به گزارش اقتصادنیوز؛ موضوع توسعه صنعتی به قدری حائز اهمیت است که بدون آن، دستیابی به رشد اقتصادی پایدار نیز بیشتر شبیه به یک رویا می‌ماند. مطالعه کشورهای پیشرو اقتصادی جهان ثابت می‌کند که بدون توسعه صنعتی و اتکای اقتصاد بر صنعت، نمی‌توان انتظار حل مصائب اقتصادی همچون بیکاری را داشت. با این حال پژوهش‌های دانشگاهی ثابت کرده‌اند که بخش صنعت در ایران بر مبنای بسیاری از معیارها مانند درآمد سرانه، ارزش افزوده و میزان صادرات صنعتی پیشرفت قابل‌توجهی در طول نیم قرن گذشته را ثبت نکرده است.

Admin بازدید : 67 نظرات (0)

ستاد دانشگاه تهران یکی از بزرگترین موانع صنعتی شدن ایران و تحقق اهداف مقاومتی را خام‌فروشی کشور دانست و گفت:صنایع موجود درایران یک کاریکاتور صنعتی است زیرا ماشین آلات، قطعات، مواد اولیه تماما از خارج وارد می شوند.

Admin بازدید : 37 نظرات (0)

ساختِمان یا بنا، سازه‌ای است که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می‌شود که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می‌کند. ساختمان‌هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلندتر باشند ساختمان بلندمرتبه گفته می‌شود. در ایران ساختمان بلندمرتبه طبق مصوبه سال ۱۳۷۷ شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان‌های بالاتر از شش طبقه گفته می‌شود.[۱] ساختمان‌های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان‌خراش یا برج نامیده می‌شوند. به ساختمان‌های بزرگ و باارزش قدیمی، بیشتر عِمارَت گفته می‌شود.

 

Admin بازدید : 108 نظرات (0)

 میزان، صنایع جامع یا مادر صنایعی هستند که با تعداد وسیعی از فناوری‌ها سروکار دارند، حجم و قطعات مورد استفاده در آنها بسیار است و با صنایع دیگر ارتباطات زیادی دارند.

 

به عبارت دیگر این صنایع لکوموتیو حرکت بسیاری از صنایع محسوب می‌شوند و از بازار بزرگ و مطمئنی برخوردارند. 

 

تعداد این‌گونه صنایع زیاد نیست، به‌عنوان مثال صنعت خودرو، فولاد و... از جمله این صنایع به‌شمار می‌روند.

 

بر این اساس در حال حاضر صنایع جامع (مادر) در جهان به‌شدت مورد توجه قرار گرفته‌اند. البته می‌توان به صنایعی از جمله نفت و گاز و مسکن اشاره کرد که در کشورمان بسیار مطرح است.

 

صنایع جامع را گاهی صنایع فناوری بزرگ big tech نیز می‌گویند، البته نه به معنای بزرگی فیزیکی بلکه از نظر تعداد و گستردگی فناوری‌های مرتبط با این صنایع. با تدوین برنامه‌هایی که در آن نقش و جایگاه بازیگران صنایع مشخص و از طرف دیگر قواعد کسب‌وکار برای این صنایع نیز به درستی تعریف شوند می‌توان راه همواری برای توسعه و پیشرفت صنایع مادر فراهم کرد. این صنایع نقشی تاثیرگذار بر اشتغالزایی و توسعه کشور دارند.

 

این صنایع با هدف تقویت بنیه صنایع کوچک و زیردستی کشور راه‌اندازی شده است.

 

Admin بازدید : 42 نظرات (0)

دنیای اقتصاد: موفق‌ترین بنگاه‌های تجاری و صنعتی در قالب ۵۰۰ شرکت برتر و بزرگ ایران، در هفدهمین سال رتبه‌بندی شرکت‌ها معرفی شدند. با توجه به آمار ارائه شده از سوی سازمان مدیریت صنعتی، حجم فروش ۱۰۰ شرکت اول سال ۹۳ بر اساس اطلاعات مالی سال گذشته، معادل ۵۲۸ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با حجم فروش ۱۰۰ شرکت برتر سال پیش از آن، بیش از ۴۹ درصد رشد داشته است. فروش شرکت اول فهرست نیز نسبت به فروش شرکت صدم، ۳۸ برابر بزرگ‌تر است. ۱۰ شرکت ابتدای فهرست نیز فروشی معادل ۱۹ برابر فروش ۱۰ شرکت انتهای فهرست دارند.

Admin بازدید : 33 نظرات (0)

 

استان مرکزی به عنوان چهارراهی است که استان های غربی، شرقی و شمالی، جنوبی را به یکدیگر متصل می کند. وجود کارخانه‌ها و صنایع مختلف در محدوده شهرستان اراک از سویی و مرکزیت استان از سوی دیگر باعث جذب فعالیتهای صنعتی و خدماتی در اراک شده‌است.

 

این شهر علاوه بر موقعیت خاص جغرافیائی به سبب وجود کارخانه های صنعتی از قبیل نیروگاه، پالایشگاه، پتروشیمی، کارخانه های ماشین سازی، آذرآب، کمباین سازی، آلومینیوم سازی و انبوهی از شرکت ها وکارخانه های صنعتی وتولیدی یکی از قطب های صنعتی کشور می باشد.

 

استان مرکزی از شمال به استان های تهران و قزوین و ازجنوب به استان های اصفهان و لرستان، ازغرب به استان همدان و از شرق به استان قم محدود شده است و مرکزآن شهرستان اراک می باشد. شهر اراك مركز استان مركزي و در بين ۳۴ درجه و ۵ دقيقه و ۳۰ ثانيه عرض شمالي از خط استوا و ۴۴ درجه و ۴۱ دقيقه و ۳۰ ثانيه طول شرقي از نصف النهار گرينويچ قرار گرفته است.

 

شهرستان اراک از شمال به تفرش، از مغرب به همدان و ملایر، از مشرق به شهرستان محلات و از جنوب به شهرستان خمین و سربند محدود شده و ارتفاع متوسط شهرستان، حدود ۱۷۰۰متر از سطح دریاست و از لحاظ وسعت دومین شهرستان استان بعد از شهرستان ساوه می‌باشد.

 

نخستین کارخانه تولید آلومینیوم کشور (ایرالکو)، نخستین و بزرگترین کارخانه واگن‌سازی و لوکوموتیو سازی در کشور و خاورمیانه (واگن پارس)، نخستین کارخانه کمباین‌سازی کشور (کمباین‌سازی ایران)، بزرگترین کارخانه سازنده دکل انتقال نیرو در خاورمیانه (آونگان)، نخستین ایستگاه آزمایش تست دکل‌های انتقال نیرو در خاورمیانه و آسیا در این شهر ایجاد شده‌اند.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 27
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 45
  • بازدید ماه : 256
  • بازدید سال : 1,433
  • بازدید کلی : 5,595